Sluit navigatie

Over ons

ROC is gespecialiseerd in veiligheid- en kwaliteitmanagement en kan uw bedrijf op alle gebieden rondom veiligheid en kwaliteit adviseren en ondersteunen. Tevens richten wij ons op veiligheidsopleidingen en examens.

De kracht van ROC ligt in het persoonlijk contact, direct actie ondernemen, 100% kwaliteit leveren en met uw bedrijf meedenken. Onze diensten zijn doeltreffend, toepasbaar, betaalbaar en afgestemd op uw wensen. ROC beschikt over ruime theoretische en praktische kennis en ervaring en denkt mee met de klant om zo tot een goed resultaat te komen. De medewerkers van ROC zijn allen gediplomeerd HVK’er en / of Lead Auditor en laten zich regelmatig bijscholen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Historie:

De ROC groep is begonnen in 1998 en bestaat uit 2 vestigingen, in Ekeren (België) en in Spijkenisse (Nederland). In 2015 is de locatie in Spijkenisse zelfstandig geworden. Naast België en Nederland hebben we ons tevens gericht op de Europese markt. We zijn met name actief in Portugal, Spanje, Italië, Ierland, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Litouwen.  

Diensten:

ROC kan uw bedrijf op alle gebieden rondom veiligheid en kwaliteit adviseren en ondersteunen. Tevens verzorgen wij diverse opleidingen, trainingen en examens op het gebied van veiligheid en techniek (VCA en risicovolle taken) binnen de (petrochemische) industrie. We beschikken over goed ingerichte opleidingslocaties waar de diverse opleidingen en cursussen worden verzorgd. Indien gewenst en mogelijk geven we ook trainingen op locatie bij onze klanten. Naast standaard VCA en VCA-SOG / RRT kwalificaties, verzorgen wij desgewenst trainingen op maat voor en in overleg met de klant.

Heeft u vragen over veiligheid, kwaliteit of opleidingen? Wilt u uw bedrijf laten certificeren? Neem dan gerust contact op met ROC. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk onze adviesmogelijkheden

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date en volg ons!

CURSUSPLANNING

CONTACTGEGEVENS

ROC Ekeren
Markt 22
BE 2180 Ekeren (België)

Telefoon: +32 (0)3 667 63 32
Mobiel:+32 497 30 52 50
E-mail:info@rocgroep.com

BTW: BE 0668.378.104

Scroll naar boven